Partial change of use of the existing basement car parking area to a gym (446 sq m) and additional storage areas for the ground floor restaurant (21 sq m) and ground floor public (36.5 sq m); the change of use of the ground floor section of the car lift to a waste storage area (18.8 sq m); a revised vent and accompanying balustrade screen on hillside road (7.7 sq m), a new pedestrian service entrance off an existing side passage leading off church road (southern elevation), and 3 no. Extract vents on the same elevation; an externally illuminated sign of 0.16 sq m on the church road facade.

To find out more details on this Bar & Restaurant Development in Wicklow Granted permission on 2020-11-09 take the free trial here.


Address:
Zoe House

Stage:
Plans Granted


Hundreds of similar projects available online.
Take a FREE trial.

FREE TRIAL